Sommerferielæsning: Morten

Hvad skal du læse i sommerferien? Det spørgsmål stillede vi hinanden, og svarene var både meget forskellige og inspirerende. Vi håber at der er noget du kan bruge til din ferie!

Morten

På min ferie er det vigtigt, at jeg både får koblet af og bliver inspireret. Jeg har altid både skøn- og faglitterært med mig. Den faglige læsning er ofte gengangere, og jeg bliver hver gang overasket over små detaljer jeg overså, første gang jeg læste bogen.

Min yndlingsbog at genlæse er Stephen Coveys 7 Gode Vaner, inkl. den 8. vane. Det er en god påmindelse for mig om, at uden de basale kompetencer i livet, (især det med at slibe saven) så udebliver magien ofte. Som årene går, er det nok med den forkortede lydbog.

I år kaster jeg mig ud i noget nyt faglitteratur, skrevet af Ken Wilber: A Brief History of Everything. Ken Wilber beskriver mange af de teorier vi arbejder med i re:lead, så jeg glæder mig til at udvide min forståelse af dette område.

Det ligner dog også en bog, hvor det er godt at have lidt letfordøjeligt skønlitteratur med. Her er jeg en kæmpe fan af Ken Follet, og især af hans 100 års triologi fra 1889-1989 som burde være obligatorisk for alle at læse, da den giver et unikt indblik i verdens historie. Den minder mig om hvor let vi glemmer og begår de samme fejl igen og igen. Han skriver fantastisk og formår at få historien blandet med fiktion, så kapitlerne nærmest læser sig selv.

 

re:lead hjælper dig med at finde det rette næste skridt for dit lederskab

Hos re:lead er vi eksperter i lederudvikling. Vores executive coaching tager udgangspunkt i dét, vi kalder det udviklende lederskab.
Forstå hvordan vi arbejder med personlig coaching, og få inspiration til at tage dit næste store skridt i lederrejsen.

Forrige
Forrige

Sommerferielæsning: Michael

Næste
Næste

Sommerferielæsning: Jørgen